Ruitschade, wat nu?


Over het algemeen geldt dat als u verzekerd bent tegen ruitschade, we de ruit kosteloos kunnen repareren. Ook regelen wij alles met uw verzekering.

Reparatie en vervangen
Of het nu gaat om het repareren van een ster in uw voorruit of het volledig vervangen van deze ruit, bij GlasGarage bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit en persoonlijke service. Onze vakkundige monteurs helpen u snel en efficiënt. Ze laten sterren en scheuren bijna volledig verdwijnen met de hars-injectiemethode en monteren nieuwe autoruiten met een hoogwaardig fabrieksorigineel lijm-systeem. Alles om u weer snel en veilig op weg te krijgen.
Sterreparaties worden vaak zonder kosten voor u uitgevoerd. Vervanging van uw vooruit kan al vanaf nul euro eigen risico. Het vervolg van de schadeafhandeling is afhankelijk van uw verzekeringsdekking.

sterretjegescheurde-ruitruitgerepareerde-ruit

TIP: Heeft u een sterretje in uw voorruit?
Plaats dan zo snel mogelijk de speciale GlasGarage-sticker om te voorkomen dat er vuil in de beschadiging komt! Maak vervolgens een afspraak met ons om de ster te laten repareren.

Reparatie op locatie
Is uw autoruit helemaal kapot en durft u niet verder te rijden? Geen paniek. Bij GlasGarage staat persoonlijke service hoog in het vaandel. Daarom komen wij graag bij u langs om een sterretje of scheur in uw voorruit op locatie te repareren. Dat kan bij u thuis zijn, maar bijvoorbeeld ook bij uw werk. De keuze is aan u. Bel ons en onze mobiele service komt naar u toe!

CONTACTGEGEVENS

Glasgarage Boxmeer

Lionstraat 7

5831 AL Boxmeer

 

T: 0485 - 574 711

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Telefoonnummer voor buiten de kantooruren (24 uur per dag bereikbaar)

T: 0800 - 1246

OPENINGSTIJDEN

maandag:

dinsdag:

woensdag:

donderdag:

vrijdag:

zaterdag:

zondag:

07:45-17:30

07:45-17:30

07:45-17:30

07:45-17:30

07:45-17:30

09:00-11:00

gesloten